Åka rullator och lukta på blommor

Idag har Ylva och jag vart i Botaniska trädgården med gammelmormor och faster Anna. Vi var inte ensamma om att söka oss till Botan i värmen, ett stort gäng studenter hade också hittat dit och slagit sig ner i gröngräset där de satt och fyllesnackade. "Hej alla baaaaarnen!" ropade Ylva när hon såg dem. Och visst har hon rätt, alkohol kan förvandla vem som helst till en barnunge..

Gammelmormor använder rullator för att kunna gå. Ylva tyckte det var lite orättvist att inte hon fick "köra rullator", men gammelmormor var snäll nog att ge henne skjuts!

På dagis håller barnen på att lära sig om våra fem sinnen. Just nu är de inne på lukten, så Ylva vill lukta på precis allt. Imorse när hon "diskade" ville hon visa mig att hon kunde lukta på vattnet. "Luktar gott!" var hennes betyg. I Botan fanns många blommor att lukta på, och visst måste de väl ha doftat bättre än kranvatten?

Igår var Andi och Ylva på Stadium och köpte en fotboll. En alldeles riktig fotboll, i minsta storleken, en sån som man brukar ha att öva teknik på. Den är alldeles lagom för hennes små fötter, så nu dribblar hon för fullt! Självklart hade vi med bollen till Botan också.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s