Mamma Mu och Pappa Pu

Det är underbart med alla nya ord som poppar ut ur Ylvas lilla mun. Igår var det jättesvårt att natta henne efter lunch för hon hade fullt upp att öva på sitt nya ord: Klocka. Fast det blir mer "KL-KA." Gulligt.

Hon gillar att sjunga också. Om Kalle Anka som satt på en planka, ni vet? Då ropar Ylva "MAMMA, MAMMA" och så får vi fylla i med "se så stor jag är" för det tycker hon inte är lika lätt att sjunga. Hon gillar också sången om Mamma Mu. Då säger hon "Hallåååå, Mamma Muuuuu, duuuuu". Fast nu har hon kommit på en egen sång också, då byter hon ut Mamma Mu mot Pappa Pu. Det kom hon på helt själv. Hon är smart min dotter. Klart att det måste finnas en Pappa Pu också!

Förresten, vi vann tävlingen i Radio Kalmar. Tack alla ni som röstade! Och jäklar, jag fick vara med i direktsändning. Hade jag vetat det hade jag inte vågat skicka in bilden. Men det gick ju bra iallafall. Tror man kan lyssna på det i efterhand på nätet men vad jag sett så har de inte lagt upp det än. Lovar att länka dit om/när det kommer upp.

Uppdaterat: För att lyssna på radiosändningen så går ni in på http://www.sr.se/cgi-bin/kalmar/program/index.asp?ProgramID=51 och letar upp 14 november, kl 9.00-9.30. Spola fram till ca 15.20 så hör ni strax min underbara stämma. Haha!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s